O nas

Podjetje Trimwex d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Začetna in osnovna dejavnost je bila proizvodnja stiskalnic za debelinsko in širinsko lepljenje ter različnih nanašalcev lepila. Z leti smo našo ponudbo razširili še na proizvodnjo montažnih stiskalnic, stiskalnic za lepljenje nosilcev, linij za dolžinsko lepljenje ter izdelavo nanašalcev olja in liniji za oljenje.

Razvoj in proizvodnja potekata v Sloveniji, medtem ko ima podjetje Trimwex d.o.o. glavno tržišče v tujini. Naši proizvodi se nahajajo po celem svetu, pretežen del proizvodov pa se izvaža v evropske države.

PROJEKTI / STRANKE

0
Lokacij
0
Strank
0
Proizvodov

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja Trimwex d.o.o. je razvijati in tržiti lesno obdelovalne stroje: stiskalnice za debelinsko in širinsko lepljenje, montažne stiskalnice, stiskalnice za lepljenje nosilcev, linije za dolžinsko lepljenje, nanašalce lepila in olja ter linije za oljenje. Prednost podjetja je v tem, da na tržišču ne ponujamo le produktov standardnih dimenzij, temveč skupaj z željami strank ter našimi dolgoletnimi izkušnjami nudimo strankam ustrezne rešitve za izdelavo stroja po njihovih potrebah.

VIZIJA

Uvrstitev podjetja Trimwex d.o.o. med najboljše globalne proizvajalce lesno obdelovalnih strojev in razširitev prodaje še na druge svetovne trge. Inovativni razvoj in izpopolnjevanje programa, ki ga ponujamo strankam, v sodelovanju z našimi partnerji iz tujine ter utrditev obstoječe blagovne znamke in njena dodatna mednarodna uveljavitev.