O nas

Podjetje Trimwex d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Začetna in osnovna dejavnost je bila proizvodnja stiskalnic za debelinsko in širinsko lepljenje ter različnih nanašalcev lepila. Z leti smo našo ponudbo razširili še na proizvodnjo montažnih stiskalnic in stiskalnic za lepljenje nosilcev ter izdelavo nanašalcev olja in liniji za oljenje.

Razvoj in proizvodnja potekata v Sloveniji, medtem ko ima podjetje Trimwex d.o.o. glavno tržišče v tujini. Naši proizvodi se nahajajo po celem svetu, pretežen del proizvodov pa se izvaža v evropske države.

 

PROJEKTI / STRANKE

0
Lokacij
0
Strank
0
Proizvodov

 

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja Trimwex d.o.o. je razvijati in tržiti lesno obdelovalne stroje: stiskalnice za debelinsko in širinsko lepljenje, montažne stiskalnice, nanašalce lepila in olja ter linije za oljenje. Prednost podjetja je v tem, da na tržišču ne ponujamo le produktov standardnih dimenzij, temveč skupaj z željami strank ter našimi dolgoletnimi izkušnjami nudimo strankam ustrezne rešitve za izdelavo stroja po njihovih potrebah.

 

VIZIJA

Uvrstitev podjetja Trimwex d.o.o. med najboljše proizvajalce lesno obdelovalnih strojev v Evropi in razširitev prodaje še na druge svetovne trge. Inovativni razvoj in izpopolnjevanje programa, ki ga ponujamo strankam, v sodelovanju z našimi partnerji iz tujine ter utrditev obstoječe blagovne znamke in njena dodatna mednarodna uveljavitev.